SEM: Search Engine Marketing (Zoekmachine Marketing)

Tags:

SEM: bewaking van uw volledige marketingcampagne online (Search Engine Marketing)

Als bezoekers door een SEA-campagne naar uw website geleid worden, is het natuurlijk evident dat u ze daar wil houden tot ze iets besteld hebben, u gemaild hebben, lid geworden zijn, u een vraag gesteld hebben, ... afhankelijk van het doel van uw site.

Website optimalisatie (SEO) laat zoekmachines uw website optimaal indexeren, en hoog ranken in de resultaten, maar... als bezoekers minder interesse hebben voor uw content dan de zoekmachine, is de bezoeker ook snel weer weg. Denk maar zelf eens hoeveel links u in Google aanklikt vooraleer u de link hebt "die u wil hebben". Search Engine Marketing is, simplistisch gesteld, de totaalstrategie: u wil, door uw website te optimaliseren of door te betalen voor advertentie-links, zoveel mogelijk bezoekers trekken die ook effectief iets kopen, gebruiken, leren, lezen, ...

Daarom is het van belang alle aspecten van uw website goed op elkaar af te stemmen. Een website die hoog scoort in Google, maar gebruikers afschrikt door het ouderwetse design, een gebruikersonvriendelijke interface, content die enkel geschreven is om zo hoog mogelijk in Google te belanden maar daardoor haast niet leesbaar meer is voor menselijke bezoekers, zal u uiteindelijk duur komen te staan. Om u de beste ROI te garanderen, worden alle strategiën best op elkaar afgestemd.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.