Hosting

Tags:

Webruimte nodig ?

De markt van webhosting is immens concurrentieel, er zijn dus veel providers op de markt die webhosting aanbieden. Daarbij zijn verschillende eigenschappen van belang: de betrouwbaarheid, het service level, het gebruiksgemak, geïnstalleerde software, etc.

Aangezien de eigenschappen van verschillende providers vaak moeilijk met elkaar te vergelijken zijn omdat ze zich ook op verschillende gebruikersprofielen toespitsen, is het voor een occasionele gebruiker vaak moeilijk door de bomen het bos te zien, of in dat bos de juiste boom te vinden.

Vergelijkingen zijn altijd moeilijk als er heel veel spelers op de markt zijn, omdat niet veel mensen alle providers getest hebben. Sommige providers bieden uitgebreide support, terwijl sommige gebruikers die support minder nodig hebben omdat ze zelf meer kennis hebben.En uiteraard speelt het soort website dat erop gehost moet worden ook een grote rol. Zware applicaties in PHP of .NET vergen nu eenmaal wat meer dan een persoonlijke webruimte met een paar foto's op.

Na jarenlange ervaring kunnen we u geen overzicht geven van de goede en minder goede eigenschappen van hosting providers, want zelfs dat evolueert voortdurend. Wel kunnen we u een provider voorstellen waar we reeds jaren mee samenwerken en uiterst tevreden over zijn:

Combell. Als grootste speler in België leveren zij een echte 24/24u service, hebben een uitgebreid specialistenteam voor support, en een onovertroffen uptime. Uiteraard aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Er zijn misschien, en zelfs waarschijnlijk, evenwaardige aanbieders van webruimte en -diensten op de markt, maar als tevreden klanten en tussenpersonen voor onze klanten kunnen wij deze met plezier aanbevelen.

Wil u ruimte huren, staat het u vrij dit zelf te doen door hierboven op de link te klikken, of de instellingen via ons te laten goedzetten. Ook het instellen van webruimte vraagt soms wat vakwerk, waarbij we u graag van dienst zijn.

Graag meer informatie ? Stuur ons een mailtje.